Bedrijven

AER Humidifiers Sarl

AER Humidifiers Sarl

Ons Huis AER biedt de AER-Fluidpac aan. Dit is de perfecte oplossing voor contactvrije, minimale en precieze toepassing van water of andere chemische producten voor de behandeling van textiel, non-wovens en film/folie materialen.

Lees meer

Bruckner

Bruckner

Duitse degelijkheid. Daar staat het familiebedrijf Bruckner om bekend. Haar kwaliteit geldt als norm voor de productie en levering van spanramen en drooginstallaties, bedoeld voor het drogen en geleren van alle mogelijke baanvormige materialen.

Lees meer

Erbatech

Erbatech

Het voormalige ontwerp- en ontwikkeling centrum van de firma Brückner, de firma Erbatech is gespecialiseerd in machines voor allerhande "natfinish" processen in textiel en tapijt.

Lees meer

Fait

Fait

De Italiaanse firma Fait biedt een zeer uitgebreid programma aan walsen voor de textiel en kunststof industrie.

Lees meer

Feyen

Feyen

Feyen is een handelsonderneming in nieuwe en gebruikte bewerkingsmachines, textielmachines en industriële goederen en bestaat uit een aantal zeer kundige (ex. Küsters) medewerkers. Ervaring en knowhow is er dus ruimschoots aanwezig.

Lees meer

Klieverik

Klieverik

Klieverik Heli BV is een dynamisch bedrijf, gericht op roterende thermo-processing apparatuur (band-kalanders) voor geavanceerd textiel.

Lees meer

Mahlo

Mahlo

Mahlo staat voor trendzettende technologie. De familieonderneming Mahlo is al ruim zestig jaar innovatief bezig met nieuwe ontwikkelingen voor de folie-, papier-, nonwoven-, tapijt- en textielindustrie.

Lees meer

Matthys

Matthys

Dit familie bedrijf uit België, ontwerpt en produceert innovatieve machines voor de textielindustrie. Oa. op-afwikkelapparatuur, creels, winders etc.

Lees meer

Merrow

Merrow

De naaimachines van ons Huis Merrow zijn voorzien van gebruiksgemak, schone bediening en verfijnde componenten.

Lees meer

Sunkiss Matherm

Sunkiss Matherm

Processen en technologie met behulp van infraroodstraling zijn de kracht van Sunkiss Matherm.

Lees meer